Rent a car Split

dot
dot

Note

Najam vozila Split

Pouzdan najam vozila za svaku vašu potrebu

Avant Car Split, najam automobila ima rješenje za sve vaše potrebe. Naš vrhunski tim stoji vam na raspolaganju za svako pitanje ili nedoumicu. Trebate li kratkoročni najam, dugoročni poslovni najam ili najam vozila s vozačem? Imamo rješenje za vas! U našoj fantastičnoj floti sa širokim izborom vozila ćete zasigurno pronaći automobil koji najbolje odgovara vašim potrebama.

 

Svoje Avant Car Split vozilo možete jednostavno i bez stresa rezervirati online ili pozivom. Također vam pružamo svu potrebnu dodatnu opremu za vaše unajmljeno vozilo, kako bi osigurali da imate sve što vam je potrebno za ugodnu i bezbrižnu vožnju.

 

Naša usluga poslovnog najma prilagođen je u potpunosti vama te garantira uštedu vremena i novca – bez mogućnosti nepredvidivih troškova.

 

Kontaktirajte naš tim koji će vam dati odgovore na sva vaša pitanja i pomoći vam ostvariti najam vozila po vašoj mjeri.

Zašto Avant car?

Mobilnost po vašoj mjeri!

Kako do nas?

Najam vozila Split | Rent a car Split

Trumbićeva obala 16,
21 000 Split

mailsplit@avantcar.hr
phone+385 21 466 001
mailPon – Ned: 08:00 – 20:00
Naša poslovnica u centru u Splitu nalazi se na samoj gradskoj obali i vrlo brzo ćete ju pronaći. Pomoći ćemo vam u odabiru savršenog vozila za vas i vašu avanturu u Splitu. Uz Avant najam vozila Split osigurana vam je bezbrižna mobilnost!

Najam vozila Zračna luka Split | Rent a car Split Airport

Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270,
21 217 Kaštel Štafilić

mailsplit@avantcar.hr
phone+385 21 895 075
clockPon – Ned: 07:00 – 21:00
Pronađite naš ured u zračnoj luci Split i unajmite vozilo Avant car čim sletite. Uz pomoć Avant car stručnog tima izaberite automobil koji najbolje odgovara vašim potrebama i pobrinite se za bezbrižan i opušten boravak u Splitu.

Avant car preporuka

Istraži Split!

Split je drugi po veličini hrvatski grad i jedna od najposjećenijih destinacija na jadranskoj obali. Poznat po svojoj bogatoj povijesti i opuštenom dalmatinskom mentalitetu, Split je destinacija koju svakako vrijedi posjetiti. Besprijekorno očuvana renesansna arhitektura je jedno od glavnih obilježja grada, a svježi morski zrak i šarolika mediteranska kultura Splitu daju posebnost i osebujan šarm.

 

Splitska zračna luka se nalazi 20 km od samog grada, u Kaštel Štafiliću. S ostatkom Hrvatske Split je prometno jako dobro povezan. Autocesta spaja grad s južnim i kontinentalnim dijelom Hrvatske, dok Jadranska magistrala grad povezuje s mjestima uz more.

 

Split je urbani centar Dalmacije i kao takav vrvi kulturom i zabavnim sadržajem, te je destinacija koja vas neće razočarati. Prilikom boravka u Splitu nemojte zaboraviti degustirati ukusna mediteranska jela i uživati u morskim specijalitetima.

AVANTura u Splitu!

Splitska Riva je zasigurno najvažnije i najpopularnije javno mjesto u gradu. Danas je ovo šetalište prepuno šarmantnih kafića, barova i restorana koji pružaju vrhunsku uslugu i savršen ambijent za ispijanje kave na suncu. Riva pruža spektakularno okruženje, s pogledom na Jadran i staru jezgru grada Splita.

 

Jedan od glavnih simbola grada Splita definitivno je Dioklecijanova palača. Izgrađen za vrijeme Rimskog carstva, ovaj kompleks smješten je u samom srcu splitskog starog grada. Veliki dio palače i danas je dobro očuvan i nesumnjivo je znamenitost koju morate posjetiti kada ste u Splitu. Dioklecijanova palača nalazi se na UNESCO-ovom popisu mjesta svjetske baštine i jedna je od najbolje očuvanih znamenitosti rimske arhitekture na svijetu.

 

Unutar Dioklecijanove palače se nalazi katedrala sv. Duje koja je najstarija katolička katedrala na svijetu. Ako želite vidjeti najljepši pogled na Split svakako se popnite na zvonik katedrale sv. Duje. Još jedno mjesto koje vam pruža fantastičan pogled na grad je brdo Marjan. Šuma-park Marjan je oaza zelenila i mira koja posjetiteljima pruža zabavu, rekreaciju i predah od užurbanog gradskog ritma života.

 

Bogatstvo povijesti i kulture Splitu daju posebnost i čar koja će vas oduševiti prilikom posjeta.

Gdje parkirati u Splitu?

Split može biti dosta izazovan kad je u pitanju pronalaženje parkinga – posebno ljeti za vrijeme turističke sezone. Stara gradska jezgra je pješačka zona, ali usprkos tome javna parkirališta se nalaze u njenoj neposrednoj blizini. Parking na splitskoj rivi najbliže je javno parkiralište centru grada, dok su parking u Vukovarskoj ulici i parking u ulici Petra Svačića udaljeni samo nekoliko minuta šetnje od centra grada.

 

Splitska javna parkirališta su podijeljena u četiri parkirne zone, od kojih je prva parkirna zona najskuplja, a četvrta zona najjeftinija. Osim na javnim parkiralištima, svoje rent a car Split vozilo možete također parkirati u jednoj od splitskih javnih garaža.