Rent a car Zagreb

dot
dot

Napomena

Najam vozila Zagreb

Pouzdan najam vozila po vašoj mjeri

Avant Car Zagreb vam pruža usluge najma automobila za sve vaše potrebe. Naš vrhunski tim stoji vam na raspolaganju za svako pitanje ili nedoumicu.

 

Avant Car vozilo možete jednostavno i bez stresa rezervirati putem našeg online obrasca. U našoj rent a car Zagreb floti vozila ćete zasigurno pronaći automobil koji najbolje odgovara svim vašim potrebama. Također vam pružamo svu potrebnu dodatnu opremu za vaš unajmljeni automobil.

 

U Avant Car Zagreb vjerujemo da bi postupak iznajmljivanja automobila trebao biti iskustvo bez stresa. Upravo zato svoje vozilo možete jednostavno rezervirati kod nas online ili pozivom, a mi ćemo, a mi ćemo vam osigurati da imate sve što vam je potrebno za ugodnu vožnju.

 

Naš poslovni najam vozila je u potpunosti prilagodljiv vama. Kontaktirajte naš tim koji će udovoljiti svim vašim potrebama i pomoći vam u ostvarenju najma koji vama najviše odgovara.

 

Treba vam kratkoročni najam, dugoročni poslovni najam ili najam vozila s vozačem? Avant Car Zagreb ima rješenje za vas! Ako niste sigurni koji od naših paketa bi vam najviše odgovarao posavjetujte se s našim profesionalnim osobljem i osigurajte si mobilnost po vašoj mjeri.

green car

Zašto Avant car?

Mobilnost po vašoj mjeri!

zagreb poslovnice

Kako do nas?

Najam vozila Zagreb | Rent a car Zagreb

Green Gold centar,
Radnička cesta 54,
10 000 Zagreb

mailzagreb@avantcar.hr
phone+385 1 6454 290
clockPon – Pet: 08:00 – 16:00
Sub: 8:00 – 12:00
Ned i praznici: zatvoreno
Posjetite naš ured u centru Zagreba i bezbrižno unajmite automobil s potpunom sigurnošću. Naš fantastičan tim stoji vam na raspolaganju za svako pitanje, prijedlog ili potrebu koju imate.
downtown zagreb avant

Najam vozila Zračna luka Zagreb | Rent a car Zagreb Airport

Ul. Rudolfa Fizira 21,
10 410 Velika Gorica

mailzagreb@avantcar.hr
phone+385 1 6251 225
clockPon – Ned: 07:00 – 21:00
Pronađite našu poslovnicu unutar zračne luke Franjo Tuđman Zagreb. Izaberite automobil po vašoj mjeri iz naše široke flote vozila i osigurajte si bezbrižan i zabavan boravak u Zagrebu.
avantcar zagreb airport

Avant car preporuka

Istraži Zagreb!

Iako hrvatska obala oduzima pozornost od ostatka nevjerojatnih odredišta širom zemlje. Zagreb svakako nije grad koji biste trebali propustiti posjetiti. Kao prijestolnica Republike Hrvatske, Zagreb je grad koji garantirano ima ponešto za svakoga.

 

Sve glavne hrvatske autoceste prolaze kroz Zagreb i granaju se prema ostatku RH. Zagreb je iznimno dobro prometno povezan, kako s ostatkom zemlje tako i s ostalim zemljama Europe. Zračna luka Franje Tuđmana nalazi se u Velikoj Gorici, svega 10 km od Zagreba.

 

Istražite Zagreb i otkrijte raznovrsnost kulturnog i zabavnog sadržaja koju vam ovaj grad nudi. Prošetajte se Gornjim gradom i uživajte u prekrasnoj arhitekturi dok razgledavate povijesno središte Zagreba. Do zagrebačkog Gornjeg grada možete doći uspinjačom ili stepenicama.

 

Tijekom dana razgledajte sve znamenitosti Zagreba i prošetajte životopisnim ulicama glavnog grada. A svoja popodneva i večeri ostavite za istraživanje šarmantnih barova i restorana.

AVANTura u Zagrebu!

Trg Bana Josipa Jelačića je glavni zagrebački trg i kao takav je poprimio ulogu modernog gradskog okupljališta. Upravo ovdje ćete zaista moći upiti pravu urbanu atmosferu kojom Zagreb odiše. Od glavnog trga možete nastaviti prema Ilici ukoliko ste raspoloženi za kupnju i razgledavanje raznovrsnost prodavaonica. Ili pak možete krenuti u Tkalčićevu na opuštajuću kavicu.

 

Tkalčićeva ulica je prepuna restorana i kafića. Ako želite popiti opuštajuću jutarnju kavu, pijuckati koktel uz živu glazbu pri zalasku sunca ili sjesti za ukusan obrok, u Tkalčićevoj ulici zasigurno ćete pronaći nešto što vam savršeno odgovara.

 

Ako vam tijekom posjeta Zagrebu počne nedostajati priroda, ne brinite. Posjetite Park Maksimir i prošetajte se prekrasnim zelenilom najstarijeg zagrebačkog parka.

 

Uz bogatu povijest i kulturne spomenike, Zagreb svojim posjetiteljima nudi širok spektar zabavnih događaja i mjesta za posjetiti. Uz već dobro poznat Muzej iluzija, u Zagrebu možete posjetiti i Muzej čokolade ili Muzej prekinutih veza. Prilikom svog posjeta Zagrebu svakako provjerite održavaju li se tada manifestacije ili događaji koji bi vas mogli zanimati.

Gdje parkirati u Zagrebu?

Zagreb je podijeljen u četiri parkirne zone, od kojih je prva zona najskuplja i obuhvaća centar grada. Parking u Zagrebu možete platiti putem SMS poruke, elektroničke karte ili na parkirnom automatu. Nedjeljom su javna parkirališta besplatna u svim zonama.

 

Osim na javnim parkiralištima, svoje rent a car Zagreb vozilo možete također parkirati u jednoj od zagrebačkih javnih garaža. Zagreb ima ukupno devet zatvorenih javnih garaža, a garaža Tuškanac se nalazi u samom centru grada.