Rent a car Dubrovnik

dot
dot

Napomena

Najam vozila Dubrovnik

Bezbrižan najam vozila po vašoj mjeri

Najam automobila Avant Car Dubrovnik vam pruža mobilnost i rješenje za sve vaše potrebe. Treba vam kratkoročni najam automobila, dugoročni poslovni najam ili najam vozila s vozačem? Imamo rješenje za vas! U našoj fantastičnoj floti sa širokim izborom vozila ćete zasigurno pronaći automobil koji najbolje odgovara vašim potrebama.

 

Naš poslovni najam vozila prilagođen je u potpunosti vama i vašim potrebama, samo trebate kontaktirati naš tim koji će udovoljiti svim vašim potrebama i pomoći vam u ostvarenju najma automobila koji vama najviše odgovara.

 

Avant car vozilo u Dubrovniku možete jednostavno i bez stresa rezervirati online ili pozivom, a naš vrhunski tim stoji vam na raspolaganju za svako pitanje ili nedoumicu.

 

Pružamo vam svu potrebnu dodatnu opremu za vaše unajmljeno vozilo, kako bi osigurali da imate sve što vam je potrebno za ugodnu vožnju.

green car

Zašto Avant car?

Mobilnost po vašoj mjeri!

Kako do nas?

Najam vozila Dubrovnik | Rent a car Dubrovnik

Hotel Rixos Libertas,
Liechtensteinov put 3,
20 000 Dubrovnik

maildubrovnik@avantcar.hr
mail+385 20 641 890
mailPon – Ned: 08:00 – 20:00
Pronađite našu poslovnicu u centru Dubrovnika unutar Rixos Premium Dubrovnik hotela. Naši izvrsni zaposlenici su tu da vam pomognu odabrati pravo vozilo za sve vaše potrebe. Unajmite vozilo po vašoj mjeri i uživajte u razgledavanju Dubrovnika.

Najam vozila Zračna luka Dubrovnik | Rent a car Dubrovnik Airport

Dobrota 24,
20 213 Čilipi

maildubrovnik@avantcar.hr
mail+385 20 773 178
mailPon – Ned: 07:00 – 21:00
Unajmite Avant car vozilo čim sletite u Dubrovnik! Naša poslovnica se nalazi odmah ispred dubrovačke zračne luke. Odaberite jedan od naših sjajnih najmova automobila i osigurajte si za bezbrižnu mobilnost tijekom boravka u Dubrovniku.
dubrovnik airport

Avant car preporuka

Istraži Dubrovnik!

Dubrovnik je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i nije iznenađujuće kako ga se također naziva Biserom Jadrana. Grad Dubrovnik svoje posjetitelje nastavlja iznova oduševljavati svojom ljepotom, kulturom i prekrasnom prirodom.

 

Budući da je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, Dubrovnik je s ostatkom Hrvatske i svijeta povezan cestovnim, morskim i zračnim prometom. Zračna luka Čilipi nalazi se 22 kilometra od samog Dubrovnika.

 

Ugodna mediteranska klima i prekrasni krajolici su, osim Starog grada, jedno od glavnih obilježja Dubrovnika. Dok bogatstvo kulture i tradicije Dubrovnik čine destinacijom koju svakako vrijedi posjetiti.

AVANTura u Dubrovniku!

Dubrovački Stari Grad je bogat povijesnim i kulturnim mjestima koje svakako morate posjetiti. Prva stvar koju trebate napraviti kad kročite u Stari grad jest prošetati se gradskim zidinama. Dubrovačke zidine okružuju Stari grad u cijelosti u duge su otprilike 2 km. Iako zna biti pomalo zamorno šetati gradskim zidinama, posebno ljeti, preporučujemo vam da to svakako učinite dok ste u Dubrovniku. Vjerujte nam, sav vaš umor nestat će kad ugledate prekrasan pogled na Stari grad i morski pejzaž koji ga okružuje.

 

Tijekom obilaska Starog grada Dubrovnika nemojte propustiti posjet Kneževom dvoru, crkvi sv. Vlaha ili dubrovačkoj katedrali. Nakon što završite s razgledavanjem, napravite malu pauzu i uživajte polako ispijajući kavu u jednom od brojnih lokalnih kafića u Starom gradu. A ako ste gladni, isprobajte ukusnu domaću hranu u tradicionalnom dubrovačkom restoranu.

 

Stari grad nije sve što Dubrovnik ima za ponuditi, ostatak grada je jednako lijep i zanimljiv. Prošetajte se Uvalom Lapad i upijajte sunce na prekrasnoj gradskoj plaži u sred Dubrovnika. Ako ste raspoloženi za avanturu ili predah u prirodi, okušajte se u planinarenju na brdo Mala Petka ili posjetite planinu Srđ i uživajte u najspektakularnijem pogledu na cijeli Dubrovnik.

 

Osim samog grada preporučujemo vam da istražite i okolicu Dubrovnika. Jednodnevni izleti u Cavtat ili na otok Lokrum su savršeni za izbjegavanje gradske gužve. Dubrovnik nudi pregršt sadržaja kako unutar Starog grada tako i van zidina, provjerite unaprijed odvijaju li se događaji koji bi vas mogli zanimati i pobrinite se da se lijepo provedite dok ste u Dubrovniku. Jedno je sigurno, Dubrovnik će vas oduševiti svojom ljepotom i prekrasnim šarmom.

Gdje parkirati u Dubrovniku?

Parking u Dubrovniku može predstavljati veliki izazov, pogotovo ako posjećujete grad za vrijeme turističke sezone i želite parkirati svoje rent a car Dubrovnik vozilo u neposrednoj blizini Starog grada. Usprkos tome, javni parking je ipak moguće pronaći i to čak u blizini gradskih zidina.

 

Dubrovnik je podijeljen u četiri parkirne zone, od kojih je četvrta zona najjeftinija. Parking u Dubrovniku možete platiti online, putem SMS poruke ili na parkirnom automatu. Osim na javnim parkiralištima, mjesto za svoje unajmljeno vozilo u Dubrovniku možete pronaći i u jednoj od javnih garaža.