Rent a car Zadar

dot
dot

Napomena

Najam vozila Zadar

Bezbrižan najam vozila za svaku potrebu

Avant Car Zadar, najam automobila ima rješenje za sve vaše potrebe. Trebate li kratkoročni najam, dugoročni poslovni najam ili najam vozila s vozačem? Naš vrhunski tim stoji vam na raspolaganju za svako pitanje ili nedoumicu.

 

Pružamo vam svu potrebnu dodatnu opremu za vaše unajmljeno vozilo, kako bi osigurali da imate sve što vam je potrebno za ugodnu vožnju. Širok izbor vozila u našoj izvrsnoj floti garantira da ćete uspjeti pronaći automobil koji vama najviše odgovara.

 

Naš poslovni najam vozila prilagođen je u potpunosti vama, samo trebate kontaktirati naš tim koji će udovoljiti svim vašim potrebama i pomoći vam u ostvarenju najma automobila koji vama najviše odgovara.

 

U Avant Car Zadar vjerujemo da bi postupak iznajmljivanja automobila trebao biti iskustvo bez stresa. Upravo zato svoje vozilo možete jednostavno rezervirati online ili pozivom., a mi ćemo vam pomoći da postignete mobilnost baš po vašoj mjeri.

green car

Zašto Avant car?

Mobilnost po vašoj mjeri!

krug zadar

Kako do nas?

Najam vozila Zračna luka Zadar | Rent a car Zadar Airport

Ulica I/2A,
23 222 Zemunik Donji

mailzadar@avantcar.hr
phone+385 23 351 008
mailPon – Ned: 07:00 – 21:00

Avant Car poslovnica nalazi se tik do zadarske zračne luke. Unajmite vozilo čim sletite u Zadar i osigurajte si bezbrižan boravak u Zadru. Naš vrhunski tim zaposlenika su uvijek tu da vam pomognu odabrati pravi automobil za vas.

zadar avant car

Avant car preporuka

Istraži Zadar!

Poznat po Morskim orguljama i Pozdravu suncu, Zadar je drugi po veličini dalmatinski grad. Smješten na istoku Dalmacije, od otvorenog mora je zaštićen prekrasnim otocima koji čine bogati zadarski arhipelag, s hrvatskim kontinentalnim dijelom povezuje ga Velebit. Zadar je okružen zadivljujućom prirodom i svojim posjetiteljima ima puno toga za ponuditi te ga svakako vrijedi posjetiti.

 

Zadar je vrlo dobro povezan s ostatkom Hrvatske, a svoju prometnu važnost zadržava do danas. Kroz grad prolazi Jadranska Magistrala, te je povezan s autocestom A1. Zadarska zračna luka smještena je 10 km od samog grada, u Zemuniku.

 

Bogata povijest, kultura i tradicija daju Zadru jedinstvenu čar i čine ga prekrasnim mjestom za posjet, odmor ili obiteljski izlet. Preostalo je samo jedno pitanje, jeste li zaista posjetili Dalmaciju ako niste prošetali Kalelargom?

AVANTura u Zadru!

Opjevana Kalelarga glavna je zadarska ulica, a za mještane predstavlja glavno urbano središte grada. Kalelarga je simbol Zadra i glavno mjesto za proslavu lijepih trenutaka, druženja i zabave. Šetajući Kalelargom doći ćete do Narodnog trga na kojem je nastala tradicija zadarskih kavana, koja traje i danas. Narodni trg je također proglašen najljepšim hrvatski trgom od strane Hrvatske turističke zajednice, za vrijeme kampanje ‘Volim Hrvatsku.

 

Zadarske morske orgulje umjetnička su instalacija koja povezuje prirodu i umjetnost te je zasigurno jedno od prvih mjesta koje trebate vidjeti kada posjetite Zadar. Morske orgulje su glazbeni instrument koji stvara zvuk pomoću morskih valova. Tik uz morske orgulje nalazi se Pozdrav suncu – instalacija koju je izveo isti arhitekt. Pozdrav Suncu se sastoji od više solarnih panela koji apsorbiraju sunčevu svjetlost tijekom dana, a zatim pozdravljaju zalazak sunca zadivljujućim raznobojnim svjetlima. Ove umjetničke instalacije će garantirano oduševiti sva vaša osjetila i ostaviti vas zaprepaštenima.

 

Uz prekrasnu arhitekturu, povijest i prirode koja vas ostavlja bez daha, Zadar je također moderna, urbana meka. Uvijek se nešto događa – Od festivala vina i hrane do kulturnih manifestacija i otvaranja izložbi. Preporučujemo da prije posjeta Zadru obavezno provjerite odvijaju li se neke aktivnosti koje bi vas mogle zanimati.

Gdje parkirati u Zadru?

Stari dio grada Zadra je pješačka zona i kao takva nema javna parkirališta na samom zadarskom poluotoku. Ali to ne znači da će vam pronalazak parkinga predstavljati problem. Ako želite parkirati što bliže jezgri starog grada, parking vam neće biti problem. Parkirno mjesto možete pronaći odmah izvan gradskih zidina.

 

Javna parkirališta se mogu pronaći po cijelom gradu. Zadarska parkirališta su podijeljena u četiri parkirne zone, prva zona je najskuplja dok je četvrta najjeftinija. U Zadru ćete zasigurno pronaći parkirno mjesto za svoje vozilo – i to po razumnoj cijeni.