unajmi vozilo

unajmi vozilo

kraj prevzema:
datum preuzimanja:
ura preuzimanja:
kraj vračila:
datum povrata:
ura povrata:
zatvori

Izjava o privatnosti

Avant Car je svjestan važnosti vaše privatnosti, zato ulaže napore kako bi zaštitio osobne podatke svojih korisnika. Namjera naše Izjave o privatnosti je, da vas obavijestimo o svojoj politici privatnosti te o mogućnostima, koje imate kod prikupljanja i korištenja podataka na mreži. Izjava o privatnosti je dostupna na dnu svake Avant Car internet stranice.

Prikupljanje osobnih podataka

Internet stranice Avant Cara moguće je posjetiti bez identifikacije ili davanja osobnih informacija. Na nekim stranicama morate unijeti svoje osobne podatke, na primjer adresu e-pošte, ime, osobnu ili poslovnu adresu, broj telefona i ostalo, kako bi mogli provesti vašu narudžbu ili zahtjev. Osobne podatke nam morate dostaviti u sljedećim primjerima:

  • Prilikom registracije na internetskoj stranici Avant Cara,
  • Prilikom korištenja sistema internet rezervacija Avant Cara,
  • Prilikom ispunjavanja obrazaca za kontakt na internetu,
  • Prilikom sudjelovanja u online istraživanjima i marketinškoj kampanji,
  • U slučaju vašeg zahtjeva za uključenjem u imenik e-pošte Vi kao korisnici isključivo ste odgovorni za vjerodostojnost osobnih podataka i kontakt informacija.
  • Prikupljene kontakt informacije koristimo kako bi kontaktirali korisnika, kada je to potrebno ili to korisnik sam želi. U svakom trenutku možete otkazati dozvolu za korištenje vaših osobnih podataka. U tom slučaju će Avant Car napraviti sve potrebno kako bi odmah ispunili vaš zahtjev. Pristup određenim Avant Car internet stranicama, uslugama, proizvodima ili aktivnostima zahtijeva korištenje lozinke. Korisnik je isključivo odgovoran za zaštitu tajnosti svoje lozinke.
Korištenje osobnih podataka

Avant Car koristi vaše osobne podatke kako bi proveo vašu narudžbu ili zahtjeve te za komunikaciju s vama: za odgovor na vaše pitanje, slanje marketinških materijala ili obavijesti. Osobne podatke i kontakt informacije upotrebljavati ćemo samo za namjenu za koju su bili prikupljeni, u skladu s vašim dopuštenjem. Uvijek ćemo vas prethodno obavijestiti o prikupljanju osobnih podataka i o namjeri prikupljanja istih. U slučaju prikupljanja ili korištenja podataka za druge namjene izvan navedenih, za koje ste ih ustupili, kontaktirati ćemo vas radi dobivanja suglasnosti.

Briga za zaštitu osobnih podataka

Avant Car je obavezan zaštititi podatke koje nam ustupite. Neovlašteni pristup do njih, njihovo korištenje i razotkrivanje sprječavamo s brojnim različitim sigurnosnim tehnologijama i postupcima. Kada je potrebno na našim se internet stranicama koristi SSL-protokol za povećanje sigurnosti prijenosa povjerljivih podataka. Unutar Avant car poduzeća podatke čuvamo u stalno kontroliranim računalnim sistemima s ograničenim pristupom na nadziranim mjestima.

Otkrivanje osobnih podataka trećim osobama

Avant Car osobne podatke o svojim korisnicima bez njihove suglasnosti neće proslijediti niti jednoj drugoj fizičkoj ili pravnoj osobi. Zadržavamo pravo pristupanju i otkrivanju osobnih podataka s namjenom poštivanja zakona. Ispunjavamo zakonske zahtjeve, koristimo podatke u pravnim postupcima ili štitimo prava i imovinu poduzeća Avant car ili naših klijenata. Kod suradnje s drugim poduzećima, koja za Avant Car obavljaju posebne usluge, Avant Car im omogućava pristup tim podacima, koji su neophodni za izvedbu njihove usluge. Ti suradnici su ugovorno vezani čuvati privatnost tih podataka i smiju ih koristiti isključivo za izvršavanje svog posla.

Korištenje kolačića i tehnologije za praćenje

Internet stranice Avant Cara upotrebljavanju takozvane kolačiće, datoteke koje korisniku omogućavaju prikaz i korištenje naših internet stranica, prilagođene njegovim željama. Kolačić je mala tekstualna datoteka, koju internet poslužitelj pohrani na disku vašeg računala. Njegova glavna namjena je, da u računalo pohrani vaše postavke i druge podatke, tako da ih prilikom vašeg sljedećeg posjeta našim stranicama ne treba ponovno unositi. S kolačićem nije moguće pokretati programe ili zaraziti računalo virusom. Kolačić nam ne omogućava nikakav pristup vašem sustavu ili osobnim podacima. Korištenje kolačića je ustaljen postupak na većini internet stranica. Standardne postavke preglednika omogućavaju korištenje kolačića. Kada se ne slažete s njihovim korištenjem, promijenite postavke preglednika tako da nije moguće preuzimanje kolačića, međutim to može ograničiti mogućnosti vaše komunikacije s internet stranicom Avant Cara. Čak i ako kolačiće prihvatite, lako ih poslije obrišete s alatima vašeg preglednika. Kolačiće koristimo isključivo s namjenom, kako bi svoju internet stranicu Avant car prikuplja također podatke o vašem korištenju naše internet stranice i usluga. S našim alatima za analizu internet mjesta lako na primjer iz vašeg preglednika prikupimo informacije o tome, s koje internet stranice ste došli, s kojim preglednikom i ključnim riječima ste nas potražili , koje stranice ste pregledali na našoj internet stranici te kakve dodatke, kakvu visinu i širinu upotrebljava vaš preglednik. S različitim tehnologijama praćenja lako prikupljamo informacije o tome, koje internet stranice posjećujete i koje veze otvarate, te o ostalim aktivnostima, o kojima možete saznati na našoj internet stranici. Pored toga prikupljamo uobičajene informacije koje preglednik pošalje svakoj posjećenoj internet stranici, na primjer IP adresu, vrstu i jezik preglednika, vrijeme pristupa i

Promjene Izjave o privatnosti

Izjava o privatnosti je bila zadnje promijenjena u svibnju 2009. Izjavu lako povremeno ažuriramo sukladno s promjenama naših usluga i na temelju povratnih informacija korisnika. Sve promjene izjave ćemo objaviti na ovom mjestu i ažurirati ćemo datum zadnje promjene. U slučaju znatnih promjena obavijetiti ćemo vas na vidljivom mjestu ili s izravnom obavjesti.

Vaša pitanja i prijedlozi

U slučaju bilo kakvih pitanja, zabrinutosti ili prijedloga u vezi s našim prikupljanjem , korištenjem ili otkrivanjem vaših osobnih podataka, molimo vas, da nam ih uputite putem internet obrasca ili kontaktirajte naš Centar za korisničku potporu.

Poveži se


Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vaših podataka sa strane Avant car d.o.o.