unajmi vozilo

unajmi vozilo

kraj prevzema:
datum preuzimanja:
ura preuzimanja:
kraj vračila:
datum povrata:
ura povrata:
zatvori

Spremni

------------------------------------------------------------ na sve! ------------------------------------------------------------

Rent a car Poslovni najam Najam vozila s vozačem Električna mobilnost Novosti

VIP prijevoz

 • ŠTO?
 • ZAŠTO?
 • ZAŠTO MI?
 • KAKO?

Kada trebate jedinstven prijevoz vrhunske kvalitete za protokolarne, konferencijske, svečane, poslovne i važne osobne događaje, Avant carov VIP prijevoz je pravo rješenje.
Osigurajte si iznimno iskustvo raskoši i uglađenosti s luksuznim vozilima Mercedes-Benz i BMW, s našim iskusnim profesionalnim vozačima za volanom i Vama na usluzi.

Jer trebate i želite jedinstven prijevoz visoke kvalitete.

Jer su vaša putovanja s drugim prijevoznim sredstvima naporna i s kašnjenjem.

Jer se ne želite opterećivati s prometnim poteškoćama ili s neugodnim uvjetima na cesti.

Jer ne želite gubiti vrijeme čekanjem u zračnim lukama ili željezničkim kolodvorima.

Jer želite izbjeći kašnjenje zbog traženja lokacije ili parkirnog mjesta.

Jer želite iznenaditi ili razveseliti poslovnog partnera ili prijatelja.

 

Jer ćemo Vas povjeriti našim iskusnim profesionalnim vozačima, koji su pripremljeni na sve i koji s bogatim iskustvom i aktivnim znanjem stranih jezika i poslovnog bontona jamče osobni pristup, najvišu razinu usluge, točnost, uljudnost i pomoć.

Jer s najnovijim limuzinama visoke klase u potpunosti ispunjavamo Vaše zahtjeve i zahtjeve poslovnih partnera – od dolaska u zračnu luku do smještaja u rezerviranom hotelu pa sve do prijevoza na sastanke i lokacije konferencija.

Jer ćete s nama doći točno i sigurno na cilj

Jer ćete s VIP prijevozom Avant cara biti rasterećeni organizacijskih briga i dobiti ćete više vremena koje ćete moći korisnije upotrijebiti.

Jer nam dugogodišnje iskustvo i razvojno upravljanje omogućuju, da znamo partnerima ponuditi izvrsna rješenja mobilnosti, koja su u potpunosti prilagođena njihovim individualnim potrebama. U našoj VIP ponudi već možete pronaći prijevoz s trenutno najboljom električnom limuzinom na svijetu – Tesla Model S.

Jer Vam možemo ugoditi posebnostima VIP prijevoza Avant cara, kao na primjer osvježavajućim pićima, dnevnim novinama, materijalima na stranom jeziku, glazbom po izboru putnika i još mnogo toga.

 Povjerite nam Vaše želje i oblikovat ćemo uslugu VIP prijevoza po Vašoj mjeri.

Osobni prijevoz

 • ŠTO?
 • ZAŠTO?
 • ZAŠTO MI?
 • KAKO?

Za bezbrižan i pouzdan prijevoz jedne ili više osoba u Hrvatskoj ili inozemstvu, bez kašnjenja ili drugih smetnji odlučite se za osobni prijevoz poduzeća Avant car. Prijevoz nije lokalno ograničen, zato na taj način lako putujete na veće udaljenosti.

Jer želite prijevoz više kvalitete.

Jer su Vaša putovanja s drugim prijevoznim sredstvima naporna i s kašnjenjem.

Jer ne želite gubiti vrijeme čekanjem u zračnim lukama, autobusnim ili željezničkim kolodvorima.

Jer želite izbjeći kašnjenje zbog traženja lokacije ili parkirnog mjesta.

Jer se ne želite opterećivati s prometnim poteškoćama ili s neugodnim uvjetima na cesti.

Jer će se za Vas pobrinuti iskusni vozači Avant cara, kojima je cilj postizanje najviše razine usluge.

Jer pronalazimo rješenje za Vaše raznovrsne prijevozne potrebe između više destinacija, za izlete, turističko razgledavanje, poslovna putovanja i za Vaše poslovne partnere.

Jer ćete s nama doći točno i sigurno na cilj.

Jer će Vaše putovanje biti bezbrižno i udobno.

Jer ćete s osobnim prijevozom Avant cara biti rasterećeni organizacijskih briga i dobiti ćete više vremena koje ćete moći korisnije upotrijebiti.

Povjerite nam Vaše želje i oblikovati ćemo uslugu osobnog prijevoza po mjeri Vaših potreba.

Poslovni i/ili svečani prijevoz

 • ŠTO?
 • ZAŠTO?
 • ZAŠTO MI?
 • KAKO?

Rasteretite se brige zahtjevne organizacije prijevoza na Vašem poslovnom događaju ili osobnoj svečanosti, kao što je vjenčanje, maturalni ples, svečana večera, obljetnica ili drugo. Avant car Vam omogućava prestižnu vožnju i dovozi Vas na željeni cilj na vrijeme i sigurno.

Jer organizacija poslovnih ili društvenih susreta, državnih događaja, kongresa ili seminara uključuje također zahtjevnu organizaciju prijevoza sudionika na različitim relacijama: od zračnih luka, hotela do konferencijskog centra ili druge destinacije.

Jer se želite prepustiti opuštenoj atmosferi i rasterećeni vlastitog prijevoza dovesti na svečani događaj na poseban i elegantan način.

Jer će se za Vas pobrinuti iskusni vozači Avant cara, kojima je cilj postizanje najviše razine uslug

Jer ćete s nama doći točno i sigurno na cilj.

Jer smo usmjereni na pripremu individualiziranih rješenja prijevoza, s čim lako jamčimo optimalnu potporu kod organizacije prijevoza Vas i vaših gostiju.

Jer se ovisno o potrebama svečanih događaja također pobrinemo za vozila, ukrašena s cvijećem ili natpisima, osvježavajućim pićima, glazbom po izboru putnika i još mnogo toga.

Jer ćete s Avant carovim prijevozom biti rasterećeni organizacijskih briga i dobiti ćete više vremena koje ćete moći korisnije upotrijebiti.

Povjerite nam Vaše želje i oblikovati ćemo uslugu poslovnog i/ili svečanog prijevoza po mjeri Vaših potreba.

Poveži se


Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vaših podataka sa strane Avant car d.o.o.